Skjut mig!!!

Nu har jag lagt mig och hoppas på att få sova tror jag fått tandvärk :/ jag är verkligen livrädd för tandläkaren och vart i många år. Jag gör allt för att slippa när jag va yngre gömde jag lappen med tandläkartiden på eller så kasta jag dom bara för att slippa. Nu är jag över 20 och vart där en gång på 4år det va för 1år sedan ca sist jag va där, hade ett hål då men laga de inte men tror inte detta är samma hål tyvärr så nu har jag väl två hål istället SUCK!

Ärligt jag vill bara DÖ!!!
Hoppas det gått över i morgon.


VILL HA!





SNYGGA!


One three hill

Jag ÄLSKAR ju verkligen OTH  och sett alla avsnitt fram till säsong 8, och säsong 8 finns ju att köpa men har inte gjort de än, just nu önska jag att jag hade den, mysa ner sig i soffan och bara njuta.
Finns ingen serie som är så bra som OTH!


Gnällspik

Känner mig som en gnällspik för tillfälle jag är så trött på att gå hemma jag blir snart GALEN.
Mitt humör är verkligen en enda stor bergodalbana och det är så jävla ledsamt jag mår ju dåligt själv av att det är så. Jag vet att det mesta kommer lösa sig bara jag får detta körkortet då öppnar sig så många mer jobb möjligheter men man kan ju inte trolla fram det heller och nu gör jag ju allt jag kan för att få det, men det är att jag ska ju ha allt direkt, helst skulle jag haft de för en vecka sedan men de funkar ju inte så tyvärr.

A-kassan är också något som gör mig
GALEN!
Väntat snart i 3 månader på pengar, men dom ska ha in nya papper hela tiden så kommer ju aldrig vidare.

Sen blir ju alla små saker jätte stora så jag är lagomt gnällig just nu jag vet men försöker inte va det men denna veckan när Anders jobbar kvällen är förjävlig för då har jag massa tid att tänka och tänka för mycket är inte bra, iaf inte för mig.

Nu ska jag slutna gnälla!


Tvättar

God morgon!

Vi gick upp vid kl 9.30 för kl 10 börja tvättiden så nu har vi i dom 2 sista maskinerna. Gött och ha detta gjort för denna veckan. Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. Vi ska iaf försöka hinna köra en snabbis innan Anders åker på jobbet.

Igår kväll va jag hos Sanna och kollade på film vet ej vad filmen hette men de va väldigt bra så ska ta reda på vad den heter så ni kan få ett filmtips!

Nu ska jag försöka komma ur pyjamasen..


Måndag = ny vecka..

Jaha då va det måndag igen och ny vecka, inga planer för hela veckan.. Jippi!! redan rastlös..
Anders jobbar kvällen denna veckan så förut va vi ute och körde och det gick bra äntligen börjar de flyta på IGEN..
Sen när Anders drog börja jag städa, sen har jag kollat på grey´s och även nu gjort lite teori. Så fått lite saker gjort iaf.


Söndag = MYSFRUKOST!

Idag fixade jag gi våfflor till frukost och de va verkligen super gött.. Har vart ute och kört en sväng och nu börjar de ta sig haft lite problem med 4 vägskorsningar, vem för köra? Höger? Vänster? Men nu jävlar börjar de gå in, synd att hela arvika typ består av massa korsningar och höger regeln.. Men huvudsaken är att de börjar klarna.. Har tagit upp köttfärs, ska få älsklingens super goda köttfärssås vet inte när vi åt de sist? Vi äter ju så lite pasta, ris och potatis.

Nä nu ska jag göra lite teori under tiden Anders är och tvättar bilen..


Mer presenter

Igår fick jag presenter av världen bästa Lina, tusen tack!


Twilight breaking dawn

Nu ska jag och Älsklingen se på film och mysa. Ätit jätte god middag har vi gjort också som va ungspotatis med grönsaker och baconinlindad fläskfile med rödvinsås. Nu går vi över på andra godsaker.


Nya Kaffekoppar + Assietter

49:- för 3 delar så köpte 4st och betala inte ens 200:- PERFEKT pris. Ska köpa några fler men får börja med 4st.


Nya klänningen


Fredagsmys


Sött



Jätte sött set, funderar på att köpa sådana!
Jag har så tråkiga kaffemuggar + att jag inte har några assietter.
49:- för 3 delar på kremmerhuset


FREDAG!

Ännu en vecka har gått, och nästa vecka är det februari det går så fort!

Nu på morgonen ska jag städa här hemma sen vid kl halv 4 ska jag gå till stan då jag ska visa mamma klänningarna, tänkte jag kunde önska mig en av mamma i födelsedagspresent. Jag och Anders ska även på affären och handla vilket ska bli underbart och få hem massa gött igen.

Det är väl det jag vet vi ska göra idag.
Ska även försöka hinna med det LÅNGA kapitlet på teorin vägskyltar, kan det ändå rätt så bra men de va så sjukt mycket och det blir så mycket på en gång så kommer blanda ihop allt som är. Men får försöka!

Körde igår också jag hoppas kanske jag hinner köra lite ikväll!

Nu får jag sluta skriva och forsätta städa..


Boyfriend Jeans



399:- H&M

jag vill ha!


Drömma kan man

Va inne på hemnet.se nu och dom har ett jätte fint radhus till salu jämt brevid där vi bor nu. Skit fint! Önska jag hade haft ett jobb. Tycker kanske inte samma sak om man gått på visning de blir säkert skillnad men på bilderna va det as snyggt och inte många förändringar jag skulle vilja göra, helt otroligt ;)

Drömma kan man..


Kladdkaka



I helgen tänkte jag baka kladdkaka och ha grädde med krossad marianne i..

Blir oftast att jag bakar något istället för massa godis, är ju så gött med hembakat!




Stan

I morse duschade jag, åt frukost, sen gick jag ner på stan och kikade hitta 2 super fina klänningar på veromoda som jag vill ha. Skönt att komma ut en sväng man blir galen av att bara sitta inne iaf jag, så nu ska jag greja lite här hemma sen ska jag göra lite teori, gjorde förresten ett prov igår och fick 49, 52 är godkänt så faktiskt nöjd, fick ju så klart massa frågor om däck och de kan jag inte ett skit om. Nästa kapitel på skivan är just däck så nästa gång kanske jag har rätt på dom frågorna med, haha!

Detta är ena klänningen
299:- veromoda




Teori

Har suttit med teori i 1,5 timme vilket ledde till huvudvärk, typiskt!
Men den går nog över bara jag får äta och så, ska försöka göra ett teoriprov på skivan ikväll och jag lyckas få lite ro i kroppen, inte det lättaste direkt.

Har börjar med maten också, ska bli intressant och se hur det smakar, provar något nytt idag åxå.
Igår gjorde jag något nytt recept med torsk och idag blir det nytt recept med kyckling.

Får kolla till maten..


Tvättar

Har tvättid mellan kl 10-13 men dom sista maskinerna är snart klara.
Har även hunnit med att skicka in en intresseanmälan på en sida för jobb, så hoppas att dom nappar.
Annars idag vet jag inte rikitgt vad jag ska hitta på, när anders slutat så hoppas jag på att vi kan åka ut och köra en liten sväng efter vi ätit mat.


Kalas

Har vart på fika hos min bror som fyller 21år idag. Sofia hade bakat jätte god fika, tack! Körde dit och hem så kört lite idag iaf.


Doris

Doris är lite trött! ;)


Lite effektiv

Har faktiskt lyckas vart de nu på morgonen. Klockan är inte ens 11 och jag har hunnit städat, så nu kanske jag står ut någon dag till. Hatar badrummet över allting annat spelar ingen roll hur mycket jag städar där inne så ser det ut som fan efter 1 dag. Den vackra dagen vi flyttar till hus ska de va mörkt golv i badrummet!

Nu ska jag ta mig en dusch sen nämnde mamma något om en promenad igår får höra om hon vill gå en eller inte annars tror jag att jag traskar iväg en liten sväng iaf.


Jobb

Igår ringde dom från jobbet och undrade om jag kunde jobba idag och det kunde jag ju såklart.
Så idag har jag jobbat gick till jobbet i morse för hade ingen skjus men det gick bra även om de är på andra sidan stan och 11-. Vart mycket piggare än vad jag brukar vara så va nog bara bra och gå så man vaknar till.

Efter jobbet åkte vi till svärmor där det bjöds på fika, sen har vi även haft min mamma på fika hos oss så idag har det vart mycket fika, jag som brukar stå emot sötsaker på veckodagarna men idag gick det inte bra, och har en grym ångest.

Tog två bilder i det fina vädret idag när jag va ute på jobbet.


Poncho

Grymt snygg poncho från rut m.fl
159:-


Slut på helgen..

Nu va denna helgen åxå över veckorna bara rusar förbi, snart är det första februari redan.

Vart ute och kört lite idag haft 2 rikitgt bra dagar när jag kört vilket känns bra, under veckan ska jag försöka göra klart kapitlen på teoriskivan. Och även fortsätta köra varje dag, i februari ska jag börja köra med trafikskolan är planen och jag tror de få bli här i arvika. Eftersom jag kör så mycket med Anders så ska jag försöka köra så få lektioner som möjligt med bilskolan och intensivkursen kostar ca 15000 och har inte lust att lägga så mycket har nästan redan lagt så mycke på körkortet + att jag kanske måste ha en bil och då behöver jag ha lite pengar över till en så tror jag sparar några tusen på att stannar i arvika.

Annars idag har vi inte gjort så mycket slängde ihop en äppelkaka till oss, Anders va sugen på semla men fanns ingen kvar i hela arvika så erbjöd mig att baka några semlor men då ville han hellre ha äppelkaka så det fixa jag.
Vi kolla även på någon dålig film.

Va även ute på en lite promenad nu ska jag äta lite kvällsmat, sen duscha sen sova ska jobba i morgon.


Grymt snygg toalett


Drömmer sig bort..







ÄLSKAR DETTA KÖKET!


Söndagsmys!

Bakade scones till frukost idag så haft lite myspys nu på morgonen.


Lördag

Ätit äggsmörgås till frukost och det va sjukt gött kan jag säga, äter ju aldrig smörgås nu för tiden ibland scones men vanlig smörgås va en stund sedan.
Får plocka bort efter frukosten och diska sen en dusch. Lite senare ska vi väl köra tror jag. Annars har vi inga direkta planer för dagen. Ikväll blir de hemmagjord pizza iaf och någon film kanske.


Fredagsmys

Baconinlindad fläskfilé, hemmagjordklyftpotatis + ungsgrönsaker och ädelostsås kan säga att det va super gött!

image description

Efterrättt blir mina cupcakes som va supergoda och choklad!

image description

Fredagsmys på hög nivå hos oss..


Cupcake

Har gjort mina första cupcake, skit bra med sådan muffinsplåt iaf. Dom blev ju inte allt för snygga men hoppas dom är goda..


Borta!

Nu är äntligen håret borta, Anna-Lena va snäll och hjälpte mig. Men känns inge bra alls, känns som jag knappt har något hår kvar. Men jag vänjer mig väl.


aldrig mer!!

Igår försökte mamma hjälpa mig och få ur löshåret vilket va en mardröm.. Gjorde jävligt ont och vi fick typ inte ur något :/ Sen va de svårt och veta om hon fick med mitt hår eller inte.. Idag kommer Anna-lena och hjälper mig och får ur det hon har gjort de förr. ALDRIG MER!! Fy fan vilken skit.. Jag vill ju så gärna och de har funka bra och jag har skött de bra, denna gången är de kvaliten på håret som ställt till det himla tråkigt! Men nu ska jag försöka släppa denna skiten och gå vidare. Hoppas bara inte mitt hår är katastrof under..

Här får ni en bild på min snygga boll av hår.



Nu är de godnatt för mig.

Är helt död gjort 2 kapitel med teori (3 Om jag räknar med de jag fick göra om) tvättat 3 ikea påsar med tvätt, drog ut den lilla garderoben med tidigare idag för såg ut som fan. Nu har jag duscha och ligger i sängen som är ny bäddad.

Före och efter bilder på garderoben


Kvällsmat

Käkat kvällsmat som fick bli fil, äppelskivor, russin, och lite flingor.


Fylld paprika

Idag käkade vi fylld paprika, jag fyllde med tacoköttfärs och hade lite ost över och sallad och creme fraich till.


Tisdag

God morgon!

Ligger i sängen fortfarande men ska strax gå upp. Anders jobbar kvällen denna veckan och de är de tråkigaste som finns. Kvällarna är så dryga! Men idag har mamma och jag bokat dubbel tvättid så tvättar till 16-22. Vi har en heldel tvätt eftersom vi inte tvätta förra veckan. Annars har jag inga direkta planer, måste inom affären sen och köpa paprika för idag blir de fylld paprika till middag..

Frukost time hungrig!!


ARG!!!

Nu är jag arg! Sätte i löshör samma veckan som julafton och redan efter en vecka börja det krångla med att de tova sig hela tiden, fick tips om vad jag skulle använda för produkter men INGET har hjälpt och jag har ju haft löshår förut och verkligen inte tagit hand om de men nu har jag kosta på de massa hårprodukter för flera hundra ändå funkar de fan inte, så troligtvis är det syntethår jag fått i satt och de förklara det mesta!! 1500:- åt skogen!!

FYY FA VA ARG JAG ÄR!
+ ATT MÄNNISKAN INTE SVARAR NÄR JAG SKRIVER GÖR MIG GALEN!

Har iaf beställt medel så jag kan få ur skiten..


Present jag fick av Älsklingen & Svärmor :)


Soppa

Idag gjorde jag morotssoppa till mat innan anders åkte iväg på jobbet. Den blev verkligen super god!
Blanda creme fraiche och dill som vi sen la som en klick i soppan riktigt gött!
Receptet är under detta inlägget.


Morotssoppa

500 gram morötter
1 liter vatten ca
2 st grönsaksbuljong
0,5 dl matlagningsgrädde
2 st vitlöksklyftor
1 st gul lök

Gör så här

1. Skala morötterna och skär dem i små bitar. Koka upp med buljong i lättsaltat vatten tillsammans med mindre klyftor av den gula löken, tills grönsakerna är mjuka.

2. Sila av kokvattnet och spara det. Mixa i mixer eller mosa till en puré, späd med spadet allt eftersom. Häll tillbaka i grytan, späd med grädde och spad. Värm upp och smaka av med vitlök, salt och peppar.

3. Soppan kan bli lite söt så salta eller lägg en buljontärning/fond för att balansera sötman.

4. Servera med vitlöksbröd eller en grov fralla med smör och ost.


Presenter

Haft kalas idag för familjen och fick lite presenter av pappa med familj fick jag en philips stavmixer kit eller vad man ska kalla det, en parfym + blockljus.

Av moster med familj fick jag cupcake form + massa bak tillbehör som mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver, ägg, florsocker & philadelphiaost.

Av mammas Anders fick jag ett skohorn, haha! Han har stört sig på att vi inte haft något när han vart här.

Av mamma får jag lite senare.


Inspiration




Hitta 2 jätte fina kök som jag lätt skulle vilja ha när vi flyttar till hus i framtiden.
Jag är verkligen så grymt sugen på ett hus så det finns inte, så trött på lägenheten!
Drömma kan man ju..


Förberedelser

Har börjat förberett inför morgon dagen då vi kommer va ca 13 personer i lägenheten vilket kommer bli mycket intressant lär bli TRÅNGT! Men har iaf fått ihop sittplats åt alla inte illa..


Misslyckat

Igår bakade jag hela förmiddagen och jag misslyckades med snickerskakor hur det ens är möjligt vet jag inte :/ Gjorde även snoddas/kärleksmumms och dom blev väl okej men de blev så få. Så baket igår va Inge vidare.

Idag gjorde jag ett nytt försök och gjorde en sockerkaka med massa bär i och den blev bra :) gjort den förr många gånger men brukar ha äpplen men denna gången blev de bär.

Det är tur man bara ska ha lite fika så man har tid med lite misslyckanden.
Mamma har vart snäll och baka bullar och några småkakor och mormor ska göra tårta så har jag muffins tror det räcker :)


Trött

Jag har klockan på 7 varje morgon men denna veckan mån och tisdag har vart för jävliga jag är döds trött och har kommit upp mellan 9-9.30. Så idag gick de ju lite lättare Klockan är ju 8.25. Ska få i mig lite frukost sen ska jag baka snickerskaka tänkte jag första gången får se hur de går.

Nä jag får försöka komma upp nu innan jag somnar om.


Arvika Sunne?

Jag börjar fundera på vilken trafikskola jag ska välja? Om jag ska köra här i Arvika eller dra till Sunne? Det är frågan det.. Verkar vara många som är nöjda med Sunne, det negativa är att jag ska va där sön-mån första veckan sen Sön-tor andra veckan om jag fattat rätt och jag som är så hemma kär och hatar att sova på nya ställen. Men sen så tror jag att de är de jag behöver oxå att åka iväg och bara ha fokus på körkortet och inget annat. Jag får ta en funderare, IGEN!


Tacosoppa

  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 röd paprika
  • 3-400 g nötfärs
  • olivolja
  • 1 påse tacokrydda
  • 500 g finkrossade tomater med chili
  • 8 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 liten burk majskorn

Till servering

  • creme fraiche

 

  1. Hacka lök och vitlök. Skär paprika i bitar.
  2. Stek köttfärsen i olivolja. Tillsätt lök och vitlök efter ett tag. Strö över tacokryddan.
  3. Lägg över i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna utom majs. Låt koka i 15 minuter. Tillsätt majs och låt allt bli varmt.
  4. Servera med en klick creme fraiche



    Den är super god!

Recept på Chokladmuffins och Basrecept på muffins

Ingredienser för cirka 25 kladdiga muffins

100 g smör eller margarin
2 ägg
2,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
5 msk kakao
2 dl vetemjöl

Steg för steg

- Sätt ugnen på 225 grader

- Smält matfettet i en kastrull och låt den svalna lite.

- Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och kakao i en djuptallrik eller liten skål.

- Häll ner mjölblandningen i ägg och sockret. Vänd till sist ner matfettet.

- Ställ cirka 15 muffinsformarna på en plåt. Fyll dem till 3/4 med smet.

- Grädda muffisen i cirka 8 minuter långt ner i ugnen



Basrecept muffins

Ingredienser: ca 15 normalstora
100 g margarin
3/4 dl mjölk
1 1/2 dl socker
2 ägg
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker eller 2 msk marsánpulver
2 1/2 dl mjöl

Gör så här:
Smält margarinet och tillsätt mjölken. Låt allt bli varmt men koka det inte.
Vispa ägg och sokcer poröst.
Blanda mjölet med bakpulver och vaniljsocker och tillsätt växelvis med mjölkblandningen i äggsmeten.
Häll upp i papperformar. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i 12 minuter.

Jag gjorde några med hallon, blåbär, och äpple/kanel.


Muffins

På lördag ska jag ha lite fika här hemma för familj/släkt och mormor ska baka min favvo tårta så då fixar jag lite annat sött och gött så idag baka jag lite muffins.


Jävla kommunal..

Åh vad jag hatar facket just nu, jag har väntat och väntat och ringt och väntat igår fick jag reda på att de ytterligare fattas papper och det tar över 1månad att besluta???? Hade räkna med att få pengar denna månaden men de blir de inget av.. IDIOTER!!!!


Lite nya saker som jag inte visat

Här får ni några fler bilder på det nya borde som är en gammal låda, på sidorna lyser siffrorna igenom vilket jag bara tycker är snyggt..




En lite högre kandelaber



Och den nya hallmöbeln men tyget ska bytas ut.






SUCK.....

Jag är sjukt trött på mig själv för tillfälle då jag är inne i en period då allt är fel här hemma och jag är inte nöjd med något. Det är grymt jobbigt och mitt humör är hemskt. Jag vet inte direkt vad som är fel heller utan det är mer att jag inte tycker det går ihop och vet inte vart jag ska göra av allt och hur det ska stå och gud vet vad allt är?

Men de går väl över snart hoppas jag, det värsta är att ju mer tid jag tillbringar här hemma ju mer fel finner jag!
Jag har för mycket tid att fundera, tänka, störa mig, ja ni fattar..

Ni ska iaf få lite bilder strax!


Hallmöbel

Idag fick jag äntligen tag i en hallmöbel som jag letat efter i flera månader.. Så nu är den målad och nästan klar. skulle vilja ha ett fårskinn och ha på sitt delen fann ett på Ikea får kanske bli de framöver. Bilder kommer i morgon..


Om en vecka fyller jag år och jag önska mig! =)



- Pengar till att handla på ljuvali.se
- Presentkort kremmerhuset
- Runda soffkuddarna
- Cupcake plåt
- Stavmixer med tillbehör
- Mini radio


Sen funkar det mesta som är vitt och silver ;)


Frukost

Bakade Scones till frukost idag, MUMMS! & varm choklad till..


Outfit

Idag hade jag min nya tröja jag köpte på vero moda när vi va i Gbg.


Hund & barnvakt

Jag och Älsklingen är hund och barnvakt ikväll till min kusin och deras nya familjemedlem Lycka! Så massa valpmys blir det ikväll..


Gjorde min dag idag!

Har en söting på jobbet!

Barnet sträcker upp armarna.
Jag: Åhh vill du ha en hejdå kram?
Barnet ger mig en kram och en puss på kinden.
Barnet: Puss
Jag: Okej en puss till på kinden?
Barnet: Nej på mun! ;)
Så fick en blöt puss!

Nya hissgardinerna

Idag hade dom ÄTNLIGEN kommit!
Och så här blev det.

 



Ska ta lite bättre bilder i dagsljus.


soffkuddar

Jag är på jakt efter soffkuddar och det verkar som det är inne med sådana här nu ser de överallt i inredningsbutikerna.


Nya ljushållare

Köpte även dom här två ljushållarna när vi va i gbg.



Söta tycker jag!


Nya blockljus

Fick nya blockljushållare i julklapp av Svärmor som jag köpte nya blockljus till när vi va i gbg tänkte ni skulle få en bild. (Ni kommer få bild på hela fönstret när jag fått hissgardinerna.)



Inte den bästa bilden men..


Lång dag..

Nu är jag trött och sliten dagen har gått i ett jobbade 9-16 direkt jag kom hem började jag städa så har dammat av och dammsugit och plocka lite nu har jag jämt kommit ur duschen och känner hur trött och sliten jag är så nu ska jag inte göra så mycket mer idag det får bli soffan någon timme innan jag ska sova upp 06 i morgon för jag öppnar men skönt för då slutar jag runt 2 och då hinner jag pussa lite på Anders innan han åker och jobbar inge kul när han jobbar kväll och jag dag vi ses ju inget under den veckan. Men de sker ju inte så ofta + att de är väl nyttigt och va ifrån varandra lite.


Inga löften i år

I år tänkte inte jag ha massa nyårslöften som man brukar ha.
Men jag har ändå 2 mål som jag vill uppnå 2012 och det är :

-KÖRKORT OCH JOBB/LÄSA.

Körkortet är något jag ska ha i år det har jag gett mig fan på vill ju ha de så fort som möjligt men jag ska ha det innan 30 dec 2012! Sen så ska jag ha ett jobb eller flera eller så ska jag börja läsa men något utav det måste jag fixa/lösa. Jag tror att har jag det ena löser sig det andra.




Göteborg 30 Dec - 1 Jan i bilder

Hotellrummet




Frukosten som verkligen va super god!






Middagar/Fika

På fredag käkade vi på hardrock café vårat favorit ställe, otroligt goda burgare.







Lördagen fikade vi på espresso house



Nyårsmiddag på lilla london fantastiskt god black & white






Kvällsmat på nyårs kvällen



Så här såg vi ut på nyårsafton på kvällen



Tack för en super mysig helg ÄLSKLING!


4 dagars jobb

Den här veckan har jag fyra dagars jobb så jobbar mån-tors, vilket jag är jävligt glad för.
Så har 3 dagars jobb kvar, sen vet jag inte om jag jobbar något mer i januari fått 2 dagar i februari åxå alltid något glad för allt jag får.




RSS 2.0