Fredag..

Har inte blivit så jätte mycket gjort idag mitt huvud är inte alls på topp. SUCK! Hoppas det ger sig snart. Kollat lite på OTH börjat sett på säsong 8, åh jag bara ÄLSKAR det.

Vi skulle ju även grilla men blev att vi stekte hamburgarna istället för det blåste så mycket men vi funderar på att grilla kött i morgon istället.

Har även erbjudit mig och hjälpa min moster att baka inför Kennys 20års kalas som är på söndag så ska baka kladdkakemuffins i morgon.

Bakade även äppelkaka som vi åt förut när vi kollade på film. En helt ok film tills filmens slut för då blev det värdelöst!

Nu säger jag GODNATT!

 

image descriptionimage description


Helg..

Äntligen är det fredag och helg. Vi har inga direkta planer inför helgen bara några få eftersom jag inte mår så bra har fortfarande ont i huvudet tidigt i morse så gick upp och tog en ipren sen somna jag om till 9.30 just nu har jag inte så ont vilket är skönt men ligger i sängen än får se hur de blir när jag ställer mig upp.

Jag vet iaf att vi ska grilla hamburgare idag, MUMMS! På söndag är det även 20års kalas för min kusin. Det är väl dom planerna vi har än så länge får se vad jag orkar med. Jobbar mån-tor nästa vecka så måste bli pigg.


Vaniljbullar


Besök hos läkaren

Igår kväll blev min hvudvärk mycket värre så jag låg bara och grina för det gjorde så ont jag hade lust att skjuta mig själv. Så jag tog två panodil och försökte somna vid kl 23 men det gjorde så ont men somna tillslut och vakna vid 01.30 när Anders kom hem och då gjorde det inte lika ont annars hade vi tänkt åka upp till akuten somna om och vakna i morse och det gjorde fortfarande ont + att jag mådde sjukt illa när jag va uppe och gick så ringde till verkstaden för att få en tid hos en doktor och det fick jag.

Hos doktorn gick det ju sådär han sa iaf att det inte va bihålorna så det kan jag ute sluta, antagligen så är det min första migrän eller så är det stress. Det kan va vilket som för jag har vart sjukt stressad i det sista och i tisdags blev det bara för mycket med a-kassan så JA det kan va stress den kan även va migrän för många i släkten har det. Det kan även va så att jag är så stressad att de gör så jag får migrän så det kan va båda i en smäll.

Han rådde mig iallafall och göra saker som inte stressar upp mig och bara ta det lugnt. Så har tagit det rätt lugnt idag. Har bakat lite vaniljbullar nu som jag ska slänga in i ugnen Jag älskar och baka och det är avslappnande.

Är inte huvudvärken borta efter helgen skulle jag boka en ny tid till veckan.


Migrän?

Jag har så jävla ont i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har sovit mellan 14-15.30 och även mellan 17.30-18.30 men det ger sig inte. Det gör så ont så jag mår illa och är yr så vet inte om det är migrän har ju aldrig haft det förut men flera andra i familjen som har det.




The Oven



Har vart på The Oven och firat svärmor som fyller år idag.
Tusen Tack IGEN! ♥


H&M

Idag kom kläderna jag beställde från H&M bikinin va tyvärr inte alls bra så den skickar jag tillbaka men västen och t-shirten va jätte snygga..






ARG!

Idag har vart en riktig jävla piss dag då jag upptäckt att jag ska klara mig på 2300:- den här månaden!
Hur man i hela helvete gör det vet jag inte?

Det som gör mig ännu argare är att den finns människor som inte gör ett skit men får hur jävla mycket pengar som helst i bidrag men jag som jobbat ska då FAN inte få så jag klara mig!
Det gör mig arg och jävligt ledsen.. 
 






HELGEN I BILDER!












JAAAAAAAAAAAA!

 Jag har letat som fan efter en jacka på Bikbok men den har vart helt slut men så frågade jag Lina om hon kunde kolla i Oslo om den fanns kvar där och det gjorde den så hon köpte med den åt mig så igår va hon här och lämnade den och den PASSADE!

Har världens bästa vän.
Tusen tack.
Love you




Bikbok 500:-



Super nöjd!


The Roof

Igår bjöd jag ut Ander på middag och vi valde The Roof och dom hade grymt god mat jag har faktiskt aldrig ätit där förut men det kommer jag göra om flera gånger.

Här sitter vi och väntar på maten


Jag åt oxfilétoast och Anders åt hamburgare.


Vi åt även en jätte god efterätt.


Va en mysig kväll!




Outfit

Så här såg jag ut igår när vi va ute och åt middag på The Roof..


Du är guld värd..

Ikväll ska jag bjuda ut Anders på middag som tack för att han ställer upp så mycket för mig.
ÄLSKAR DEJ!



H&M

Igår gjorde jag något som jag inte borde men jag orkar inte bry mig om pengar just nu så jag beställde lite kläder från H&M.

En bikini 99:- för överdelen och 80:- för trosorna.

En t-shirt 99:-


En virkad väst 199:- letat som en galning efter en sådan här väst och nu fann jag äntligen en.


Får grejerna nästa vecka så håller tummarna att det ska passa.


Teori

Sitter på balkongen och läser teori i det fina vädret.


Så här ser jag ut..

Bilden är inte helt rättvis men ni får en bild ändå. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra än om jag ska tillbaka och lägga i mer slingor eller inte. Får se hur det är om en vecka när man fått duschat ett par gånger.


OVANT!

Nu är jag hemma från frisören och jag är nöjd med resultatet det är bara väldigt ovant att va ljus.
Jag är inte alls så ljus som på dom bilderna som jag lagt ut som förslag. 
Det är inte så lätt och få det så ljust direkt eftersom jag va rätt mörk + att jag vet inte om jag vill bli så ljus direkt utan nu kan ja ha i slingor själv när jag känner att jag vill ha det ännu ljusare.

Jag har försökt tagit kort men bilderna blir inte rättvisa så ni ska få bilder någon annan dag.


Frisören

Sitter hos frisören och har massa slingor i håret nu, ska bli spännande och se hur det blir..


Effektiv söndag

Vi va ute på en långpromenad i förmiddags och det va så skönt, när vi kom hem började jag plocka lite här hemma så slutade med att jag städade garderoben förr gjorde jag det hela tiden nu har jag inte städat den sen i oktober/november så va en hel jävla sandlåda på golvet under skohyllan och massa damm så va skönt att få rent där, plockade även bort mina vinter jackor och vinter skor. Har även gjort lite teori men det går trögt idag för mitt humör är inte det bästa idag!

Nu ska jag duscha och fixa i ordning lite inför morgon dagen..


Fyndat en sjal


Igår beställde jag en sådan här själ den svarta från http://campadre.se/tipsa/711623.
Man får massa olika rabatter och erbjudande på campadre så rekomenderar att bli medlem.
Betala strax över 100:- istället för en bra bit över 200:-


Våran balkong

Just nu ser det ut så här ska köpa lite blommor och såklart en grill men det får bli när det blir.


Söndag..

Har jämt fått i mig lite frukost sitter och funderar på vad man ska hitta på idag? funderar på att dra med Anders på en promenad. Gött och få lite frisk luft!


Lördag..

Igår kväll bjöd jag Brorsan och Sofia på mat det blev baconinlindad fläskfile och ungsgrönsaker vi åt även fruktsallad med turkisk yoghurt till efterrätt. Vi slappade mest hela kvällen kollad lite på tv åkte även till brorsan där kollad jag på big brother han har 24/7. Vid kl 01 va Anders redo att åka hem så då körde brorsan hem hos. Så va en lugn kväll för min del mindre lugn för Anders men han är pigg och glad idag inte illa ;)


Hårfärg?

Här kommer yterligare ett inlägg angående hårfärg men får nog bli något liknande det här.




Skulle vilja se ut som Laruen Conrad, hon är ju bara för söt. Men får nöja mig med något likande hennes hårfärg. Dom här färgerna på håret känns mer rätt och mer mig.


Kakaoboll

Jag älskar delicatobollar det är verkligen en favorit och dom har ju sålts på Ikea men det har dom ju såklart slutat med, MEN igår kollade jag runt och fann KAKAOBOLLAR istället tänkte att jag prövar dom och dom va faktiskt helt okej självklart inte lika goda som delicato men dom går ner jag tryckte i mig 4st igår, ÅNGEST! Men blir inget sött idag
istället.. + att dom är billiga 6st för 10:-


Karlstad

I morse åkte jag och Älsklingen till Karlstad för att kika på en utemöbel som vi sett på ikea och den fick det bli så nu har vi äntligen en utemöbel. Fick bli en fika på Ikea också man kan ju inte vara där utan att äta deras morotskaka. 


Lyckliga över att få morotskaka..


 Vi va även en sväng på bergvik där shoppade jag ett par solglasögon och en bikerjacka.

Nya jackan från Veromoda
 460:-


Solglasögon från H&M
60:-


Vart en mysig dag.

När vi kom hem gjorde jag hemmagjord pizza.



Vet inte riktigt vad som sker i kväll men blir nog rätt lugnt.



Converse

Idag kom mina converse skor och dom här passade bättre lite trånga men bara jag får gå i dom lite så töjer dom sig nog att (hoppas jag) är iaf super nöjd med dom.


Våffelmys

Anders slutade tidigare idag så gjorde GI våfflor till oss som kvällsmat, Aldrig fel med lite mys på en torsdag.


MAT

Jag äter ju inte så mycke kolhydrater längre så tänkte jag skulle lägga ut lite bilder på det jag ätit den senaste tiden. Kanske någon får lite inspiration vet själv hur svårt det är att komma på massa olika maträtter varje dag.

Köttfärsås och sallad + lite makaroner på första bilden på andra bilden är det köttfärspaj.



Första bilden är det kycklinggryta med sallad till och på andra bilden är det köttfärsgratäng med sallad till.



Första bilden är det kycklingpaj som jag hade sallad till och andra bilden är korvstroganoff med sallad till.



Så här kan frukosten se ut ibland frukt russin och yoghurt.
Dricker även en del smoothie.




Kommer komma lite recpet inom kort.


Hårfärg?

På måndag ska jag till frisören och har beslutångest över hur ljust jag ska våga färga håret.
Jag vill ju bli ljusare nu till våren/sommaren men ändå inte helt blond.
Tycker att askblont är super fint men vet inte om jag passar i det?
När jag kollar på bilder från i sommras va jag egentligen väldigt ljus så egentligen borde jag inte fundera så mycket men det gör jag ändå. Egentligen kan jag bara fråga frisören vad hon tror blir bäst.


Den är här askblonda färgen va snyggt med lite mörkare botten med ljusare slingor över.



Den här hårfärgen är också fin men skulle vilja isf ha lite mer ljusa slingor.







SVÅRT!


Inspiration

Jag älskar att kolla på massa olika kök och här på kungsaterkok.se fanns det ett fint kök.

Älskar skåpluckorna!


Grymt snyggt!


Outfit


Första körlektionen..

Igår hade jag första körlektionen på MÅNGA år jag har ju försökt med körkortet för några år sedan.
Jag va SJUKT nervös skakade till och med men bara han körskolelärarn började prata med mig så gick det över va ju så klart nervös men inte på samma sätt som innan. Jag körde bra och det sa han också det är lite små saker sen hinner man inte så mycket på 35minuter. Men det har aldrig känts så bra och köra med trafikskolan som det gjorde igår.

Det kändes som han trodde på mig och va ärlig och vill hjälpa mig och utvecklas. Jag har tidigare känt att ingen tror att jag kommer klara det och då får man kasst självförtroende och jag ger till slut upp. Nu har jag Anders som stöttar mig till 100% och trafikskoleläraren som jag trivs med + att jag är sjukt motiverad!


PAKET! VAD KAN DET VARA?

Posten kom nyss och idag kom ett efterlängtat paket. ONE TREE HILL SÄSONG 8!! Gud va jag längtat efter att få se säsong 8.

På lördag ska jag brorsan och hans tjej ha OTH MARATON och se säsong 8..
Får fixa någon god mat till också.
LÄNGTAR!!!


SÖT SÖTARE SÖTAST



Idag när jag kom hem från jobbet stod dom har vackra rosorna på bordet med ett kort och en present som va ett presentkort på veromoda.
Min älskling är bara för söööööt. ÄLSKAR DEJ!


Utemöbel

Den här kommer stå på våran balkong inom en snar framtid.


Städade undan på balkongen idag tagit bort all skit som blivit under vinter.
Nu är det bara denna möbeln och en grill som fattas.



Massa fika under helgen

I lördags va jag ute och övningskörde i stan och Anders ville ha semla så vi stannade och fikade.
Jag tog bara en varm choklad med grädde och Anders åt sin semla och va super nöjd!



På lördags kväll va jag super söt sugen men jag hade bestämt mig för inget sött denna helgen eftersom de blev så mycket fusk förra helgen, men det slutade med att jag bakade kladdkakemuffins som vi hade vispad grädde och hallon till.


På söndag va det dags för kalas min moster fyllde år tidigare i veckan så hon bjöd på jätte god fika hon hade gjort hemmagjorda winerbröd bla.


Som ni förstår misslyckades jag ganska rejält med att inte äta sött den här helgen!


Måndag

Idag har jag jobbat mellan 7.30-13.00 efter jobbet har jag inte gjort sådär jätte mycket dammsugit av golven och städat lite på toaletten. Har världens huvudvärk som inte vill ge sig, suuuck!
Ska strax hoppa in i duschen klockan 20 ska jag se Sofias Änglar, sen lär jag nog sova.

Ska jobba i morgon också, sen blir det nog inget mer jobb denna veckan, men har andra saker planerad MASSA TEORI!!

Igår gjorde jag en kycklingpaj som blev super god som vi åt till middag idag, brukar alltid göra pajen dagen innan den blir alltid godast då!


Recept kommer!


Outfit

Så här ser jag ut idag..



Inläggen ser så tråkiga ut!

Bloggar ju nästan aldrig från datorn längre gick in på datorn nu och kollade på min blogg och inläggen ser så tråkiga ut när man bloggar från mobilen. Man kan ju bara ha en text och inte ändra vart man vill ha texten och man kan inte heller göra om texten.

Hmmmm? Inget jag kan göra åt lite tråkigt bara, men snart går det säkert och göra allt detta från mobilen också skulle jag tro. Så lätt och blogga från mobilen!


Besviken..

Skickade ju efter ett par converse skor men dom va inte alls som jag tänkt mig plus att jag tagit fel strl så dom va alldeles för stora så jag skickade tillbaka dom men beställde ett annat par istället så nu hoppas jag det blir rätt och att jag blir nöjd!



Skickade efter dom här istället!


Körlektion

Första körlektionen BOKAD! As nervös.. Så blir att köra massa innan jag ska dit till veckan. Jag måste ha körkort inom någon månad om jag ska ha personliga assistent jobbet som jag ska på intervju på måndag. Så nu blir det att ligga i, har bara så jävla svårt med teorin vet inte hur jag ska göra för att lära mig på bästa sätt. Bara läsa boken känns som det inte ger mig något, bonnierstrafikskola lär jag mig ganska mycket med men den är så stressig, nu har jag fått en ny skiva roadquiz så hoppas den ska hjälpa mig.

Hur lärde du dig?


Underbar känsla

När man vart sjuk så känner man ju sig inte så fräsch, men nu när man börja piggna till så är det så underbart skönt att få göra sig i ordning finns ingen mer underbar känsla än att känna sig ren och fräsch igen.

Idag är första dagen sen i måndags som jag inte har huvudvärk. Men får fortsätta och ta det lugnt så det inte kommer tillbaka för nu har jag ingen lust att vara sjuk något mer!


Bra början..

Idag börja dagen dåligt, skulle hälla i lite russin i min fil men slutar med att alla russin hamna i filen, suuuck! Sen när jag väl ska sätta mig och äta jo vad händer? Jag tappar tallriken i golvet så det flyger fil på soffan och golvet, fy fan!!

Hoppas dagen inte fortsätter så här dåligt utan att det blir en bra dag.


Våren vart tog den vägen?


Teori!

Nu har jag kommit igång med teorin och eftersom jag är hemma och är sjuk så passar det ju perfekt och ligga och läsa massa teori.. Så nu får det bli någon timme med teori. Jag måste ha ett körkort!


Tulpaner

Igår kom mamma hit och hälsade på och hon hade köpt med sig en bukett med tulpaner. Jätte fina!


Bihålorna

Mitt huvud exploderar, fy fan!! Mina bihålor gillar inte att jag är snorig. Lär inte bli mycket gjort idag! Ska på teorikurs sen kl 16.30 så får försöka orka mig dit.


Beställda!

Bestämde mig för dom här, så förhoppningsvis har jag dom i början av nästa vecka! Fanns ej i strl 39 så tog 40 så hoppas dom är lite små i storleken.


HAPPY!

På måndag ska jag på jobbintervju, så GLAD! Detta är som personligassistent. Hoppas hoppas hoppas!!!


Längtar till klockan är 14.00

Min envisa förkyldning vill inte ge sig och jag mår verkligen inge bra alls men bara jag står ut till klockan 14.00 idag så är jag nöjd för i morgon är jag ledig och då kan jag VILA, vilket jag verkligen behöver!

Det suger verkligen och va förkyld min näsa går knappt att andas med, mitt huvud sprängs, och jag fryser ena stunden sen går det över i att jag svettas och det värsta jag vill nysa hela tiden fast det kommer inget finns det något värre?! TROR INTE DET!

Nu ska jag sluta klaga!


Converse

I vår och sommar ska jag ha ett par Converse. Så snygga!

Men har inte bestämt vilka än men står mellan dom här tre.


Måndag..

Har jobbat mellan 9-14 när jag kom hem städade jag undan lite och dammsög, har nu slängt ihop lite mat nu väntar jag på att Anders ska sluta jobba.

Förkyldningen är inte direkt bättre idag men med hjälp av ipren går det mesta får se hur många dagar de tar innan jag är helt slut. Ska försöka ta det lugnt resten av kvällen.


Bjudna på mat

Mamma bjöd på mat idag jätte god fläskfile med hemmagjord klyftpotatis med grönsaker till riktigt jävla gött va det! Sofia hade bakat en kladdkaka till efterrätt som va super duper god.

Nu ligger vi i soffan och kollar på BB jag har tillbringa mesta dels av dagen i soffan och hoppas innerligt att jag inte mår sämre när jag vaknar till möran.


Förändring..

Jag ska gå till frisören och klippa färga och slinga håret och jag vill bli ljusare nu i vår. Så har tänkt mig något liknande det här.


Sjuk?

Min hals har gjort lite halv ont sen i fredags men idag när jag vakna va det värre. SUCK! Jag hoppas innerligt att jag inte blir sjuk nu när jag äntligen ska få jobba.

Igår kväll va vi hos brorsan och Sofia och kollade på melodifestivalen. Det vart mycke skratt om man säger så vi va 3st som va lite halvt övertrötta så barka lite.

ÅNGEST som fan har jag också. Jag åt godis och lite chips igår och jag mår verkligen dåligt över det. Det börja med att jag skulle äta en men sluta med att jag tog hela skålen och tryckte i mig massa, fy fan!



Äckligt mätt!

Gjorde hemmagjorda burgare och hemmagjord klyftpotatis va sjukt gött men nu är jag äckligt mätt också.


Outfit

Så här såg jag ut idag! Skönt att kunna ta fram skinnjackan.


En snabb tur till charlottenberg.

Jag och Anders tog en snabb tur till charlottenberg för igår i KD såg jag en snygg jacka men den fanns inte så skulle kolla i charlottenberg ifall den fanns där men de gjorde den inte. Så får leta vidare. Men fick med mig ett as snyggt linne som jag även skulle vilja ha i vitt så ska kolla i arvika om den finns i vitt där.

180:- kosta det här snygga linnet från veromoda.


Karlstad

Idag har vi vart i karlstad och myst! Först va vi i stan och kikade + att vi åt mat sen åkte vi till ikea och kollade där tog vi även en fika med svärmor som också va där.

Fick inga kläder med mig hem som jag hade hoppats på. Men fick med mig en mini radio och assietter, tallrikar och djupa tallrikar från serien arv på ikea.


TRÖTT!

Jag är helt slut efter den här dagen så ligger faktiskt i sängen nu och ska sova. I morgon åker jag och Anders till karlstad för shopping och mys!


God morgon torsdag!

Idag är det full fart hela dagen. Först iväg till nya jobbet och provjobba mellan 9-12 direkt efter det ska jag hjälpa mamma som flyttar idag, vi bor typ 1-2 min ifrån varandra så kommer bli konstigt! Men nu kommer hon bo i stan så inte så långt max 15 min och gå så kunde ju vart värre!

Jag brorsan och Pontus hjälptes åt och fylla flyttbilen igår kväll så sen är det bara att åka till nya lägenheten och lasta ur och sen fylla på med ett nytt lass.

Igår när vi fyllt bilen blev det tacosoppa och färskt bröd men eftersom alla möbler va borta så såg det ut så här när dom åt.


RSS 2.0