Tacosoppa

  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 röd paprika
  • 3-400 g nötfärs
  • olivolja
  • 1 påse tacokrydda
  • 500 g finkrossade tomater med chili
  • 8 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 liten burk majskorn

Till servering

  • creme fraiche

 

  1. Hacka lök och vitlök. Skär paprika i bitar.
  2. Stek köttfärsen i olivolja. Tillsätt lök och vitlök efter ett tag. Strö över tacokryddan.
  3. Lägg över i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna utom majs. Låt koka i 15 minuter. Tillsätt majs och låt allt bli varmt.
  4. Servera med en klick creme fraiche



    Den är super god!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0